Magáncélokra és ipari fejlesztésekhez is szükséges lehet a konténer rendelés. De nem akármilyen, Önnek korrekt, nyílt lapokkal játszó cég kell, megbízható, sokat tapasztalt kollégákkal, akikre többféle feladatot is rábízhat.

Leírtuk, mi hogyan dolgozunk, és milyen esetekben fordulhat hozzánk segítségért. Válasszon Ön is minket!

Konténer rendelés a lomoknak

A hosszú évek alatt számos berendezés, irodai eszköz és bútor halmozódhat fel. Éppen ezért érdemes időnként számba vennie, hogy melyek azok az eszközök, amelyekre valóban szükség van, és melyek azok, amiknek menniük kell. Amikor eljön egy cég életében az a pont, hogy lomtalanítás szükséges, mi ott vagyunk a konténer bérlés szolgáltatásunkkal. Fix és lenyitható konténerekkel állunk rendelkezésére kisebb családi vállalkozásoknak, nagy irodaházaknak, sőt ipari környezetben is kérhetik a kollégáink segítségét. Olvasson tovább: konténer méretek

Konténer bérlés a költözéshez

Bármelyik cég életében eljöhet az a pillanat, hogy költözni kell. Azért, mert jobb és kényelmesebb irodában folytatnák a mindennapokat, vagy éppenséggel terjeszkedni szeretnének, és nagyobb termékraktárra van szükség. Itt jövünk mi a képbe. A természetes szelekción túl egy költözésnél az ember akarva-akaratlanul is rákényszerül, hogy rendszerezze a meglévő dolgait. A kiválogatásban pedig az a jó, hogy sok helyet spórolhatunk az új telephelyen, mert nem kell magunkkal vinnünk azokat a dolgokat, amiket eddig feleslegesen őrizgettünk.

Konténeres sittszállítás a felújításhoz

Ahogyan otthon a fürdőszobára vagy a konyhára, úgy az irodában a közös terekre, a tárgyalóra is ráférhet a felújítás. Legyen szó bármelyikről, a cégek ránk mindig számíthatnak. A konténeres sittszállítás keretében az összes építési törmeléktől megszabadulhat. A kerti hulladékokról már nem is beszélve. Ha Ön is szeretné, hogy a csapata nyugodt és csodás környezetben töltődhessen a szünetekben, a meetingek vagy a csapatépítők alatt, akkor ajánljuk figyelmébe zöldhulladék szállítási szolgáltatásunkat is.

Konténer rendelés árak

Cégünktől 4-8 m3-es konténerek bérelhetők kedvező feltételek mellett. Budapest teljes területén vállaljuk a konténerek lehelyezését, és a már telepakolt tárolók gyors elszállítását is.

Amennyiben hosszú távban gondolkozik, ráadásul nemcsak egy, hanem akár több tárolót is kölcsönözne egyszerre, akkor mindenképpen beszéljünk. Az alap díjszabásokról, a ránk váró papírmunkáról és arról is, hogy hol és hogyan faraghatunk le a költségekből az Ön javára. Mert nálunk erre is lehetőség van.

Keresse fel kollégáinkat a további részletekért!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Vegyes konténer rendelés

Építési törmelék konténer

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!