Több oka is van annak, hogy miért érdemes a konténer rendelés mellett dönteni a törmelékek, az építési törmelék elszállítás esetén. Összegyűjtöttük azokat a gyakori eseteket, amikor a megrendelők hálásak voltak a kollégáink munkájáért. Nézze meg, mert könnyen lehet, hogy Önnek is tudunk segíteni!

Építési törmelék elszállítása

Épületbontás alkalmával, egy építkezésen vagy felújítás során elkerülhetetlen, hogy építési törmelékek keletkezzenek. Ezektől kénytelenek vagyunk minél előbb megszabadulni, hiszen hátráltathatnak minket a munkában és a munkagépekkel történő közlekedésben is.

A konténer rendelés remek megoldás az ilyen és ehhez hasonló esetekben. Többféle méretű konténerből lehet választani, ezért próbáljuk meg előre felbecsülni, mekkora mennyiségű hulladék fog keletkezni, és csak azután béreljünk!

Konténer rendelés a munka végeztével

Az épület bontás, az építkezés és a felújítás nem ér véget azzal, hogy elkészül a beltér, és elhelyeztünk minden bútort vagy berendezést. A házunk előtt, az udvaron, sőt a kertben is láthatjuk még a nyomait a munkának.

Természetes, hogy a nagy hajrában nem érünk rá minden nap rendet teremteni a ház körül, de a munka végeztével biztosan rákényszerülünk az itt-ott kallódó sittdarabok, építési törmelékek és egyéb szemétre valók összetakarítására. Ha a konténer bérlés mellett döntünk, gyorsan túllehetünk az egészen, és pikkpakk tisztává varázsolhatjuk a saját portánkat.

A konténer és az udvar modernizálása

Aki családi házban él, igyekszik minden négyzetcentiméterét kihasználni az udvarnak is. Kerti tavat épít, medencealapot ásat (medencealap kiemelés) vagy kerti sütögető házat húz fel, vagy esetleg kocsibeállót épít az udvar egy félreeső területén. Ide sorolandó a meglévő járda vagy a térkőburkolat cseréje is.

Bármelyik esetet nézzük, tudható, hogy nagy mennyiségű törmelék fog keletkezni, aminek az elszállításáról mielőbb célszerű gondoskodni. Itt szintén jó, ha gondolunk a sitt konténer bérlés lehetőségére, mert megfizethető áron egy vagy akár több napra is kölcsönözhetünk a munkafolyamatokat figyelembe véve.

Olcsó konténer rendelés

Cégünktől jutányos áron bérelhet 4-8 m3-es tárolókat sztenderd és lenyitható oldalfalú változatban is. Régóta űzzük már a szakmát, éppen ezért érdemes minket megbíznia, ha a sittszállítás Budapesten lenne szükséges az Ön számára. Úgy ismerjük a fővárost, mint a tenyerünket. Gyakorlott sofőrjeink a szűk utcáktól és a nehezen hozzáférhető helyektől sem ijednek meg, mert a kisujjukban van a járművezetés.

Járjon utána a konténer bérlés teljes folyamatának elérhetőségeinken!
Várjuk megkeresését munkaidőben!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

A konténerbe mit nem lehet tenni

Építési törmelék konténer

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!