Számos oka lehet, hogy valaki miért választja a konténer bérlés lehetőségét, lomtalanítás, felújítás, építkezés, kertrendezés, költözés stb. Mielőtt azonban úgy döntünk, hogy felemeljük a telefont és a konténer szállítás megrendelést elintézzük, jól gondoljuk végig, hogy milyen és mekkora konténer megfelelő a számunkra.

Mikor válasszuk a hulladék konténer szállítás szolgáltatást

Ha nem szeretnénk túl sok időt tölteni a felhalmozódott hulladék zsákokba pakolásával, és hulladékudvarba való folyamatos elszállításával, akkor mindenképp érdemes a konténer szállítást választani. Nem beszélve arról, hogy bár olcsóbb megoldásnak tűnhet, ha saját megunk visszük el a hulladékot, a zsákok, összekötő anyagok, üzemanyag, összességében sokkal többe kerülhet egy konténernél.

Konténer méretek

A sittszállítás során választási lehetőséget kínálunk több konténer méret között is. 4, 5,6 és 8 m3-es konténereink állnak rendelkezésre, amelyek megrendelése előtt szükséges néhány dolgot alaposan átgondolni. Először is a konténeres sittszállítás megrendelése előtt fontos alaposan átgondolni és felmérni, hogy mennyi hulladék elszállítására lesz szükség. Miután ez megvan érdemes néhány nappal korábban megrendelni a konténert és a felmértnél egy mérettel nagyobb konténer rendelés ajánlott. Ez azért van mert a konténer biztonságos szállítása érdekében nem ajánlott túl magasra pakolni a hulladékot és mindig akad valamilyen plusz hulladék, amire nem számítottunk, illetve, ha már leraktuk a konténert, mindenki szereti átnézni a garázst, tárolót, pincét, hogy nem akad-e valami, amit még bele lehetne pakolni.

A 4-5 m3-es nagyságú hulladék konténer választását akkor ajánljuk, ha kisebb horderejű munkához szükséges a rendelés, mint például lomtalanítás, kisebb felújítás, kertrendezés. A nagyobb típusú, 6-8 m3-es konténer rendelés akkor jó választás, amikor nagyobb projektek lebonyolítására kerül sor és nagyobb mennyiségű sitt, építési törmelék keletkezik, vagy ha például egy teljes parkrendezésre kerül sor fák kivágásával, földcserével együtt.

Ezen kívül fontos, hogy milyen hulladékot szeretnénk elhelyezni a konténerbe. Amennyiben csak építési törmelék kerül bele úgy a sittes konténer, ha egyéb zöldhulladékot is szeretnénk elhelyezni a vegyes konténer rendelés a jó döntés.

Konténer szállítás Budapest

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a konténer bérlés és sittszállítás terén, így, ha elakad mi segíthetünk a megfelelő méret kiválasztásában. A konténer rendelés Budapest teljes területén belül elérhető, keressen minket bizalommal és egyedi árajánlatot készítünk kedvező díjszabással.

Elérhetőségeink:

Telefon: + 36 70 368-5824

E-mail: m.pal@interbridge-trade.hu

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Lomtalanítás konténer ár

Konténer Budapest

 

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!