Ön is házat vásárolt, vagy örökölt és az tele van lomokkal és selejtezésre váró holmikkal? Nem tudja hogyan kezdjen hozzá és hova szállítsa el a felesleges dolgokat? Válassza a konténer rendelés lehetőségét.

Egy lakás, vagy ház kiürítése bizony nagy feladat, hiszen a régi vagy elhagyatott házak tele lehetnek régi, nem használt holmikkal, és az egészet ki kell üríteni. Ha örökölt házról van szó és értékesíteni szeretné azt, akkor legalább olyan kulturált állapotba kell hozni, hogy az értékéből ne veszítsen a lomok és az esetleges kosz miatt. Ha pedig olyan házat vásárolt, amiből nem pakoltak ki, akkor felújítás, festés előtt ki kell pakolni és meg kell szabadulni mindentől, ami felesleges.

Kezdjen bele minél hamarabb

A lomtalanításon, lakáskiürítésen jó minél hamarabb túlesni. A lomelszállításához a legjobb választás a konténer rendelés. A vegyes hulladék konténer remek lehet, mivel a sitten kívül egyéb anyagok is kerülhetnek bele, mint a bútorok, textíliák, ruhák, könyvek, játékok és egyéb felesleges tárgyak. Fontos, hogy a konténerbe csak szilárd anyagok helyezhetőek és tilos beletenni veszélyes anyagokat.

Mit kell tenni, ha konténert szeretne bérelni

Amennyiben a vegyes konténer rendelés mellett dönt, akkor keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, majd igényfelmérés után egyedi árajánlatot készítünk Önnek. Választhat 4,5,6, 8 és 10 m3-es konténer közül, amelyek hagyományos és lenyitható kivitelben is elérhetőek. Ha sikerült kiválasztani a konténer méretét és típusát, akkor időpont egyeztetés után kiszállítjuk, és miután Ön végzett, akkor elszállítjuk azt.

Fontos tudnia, hogy ha közterületen szeretné elhelyezni a konténert, akkor kiszállítás előtt területfoglalási engedélyt kell kérni a területileg illetékes önkormányzatnál. Ennek elmulasztása esetén büntetést is kaphat, ezért mindenképp fontos elintézni.

Konténer rendelés árak

A konténer rendelés szolgáltatás egész Budapest területén elérhető szolgáltatásunk. Áraink kerületenként és méretenként változik, illetve a vegyes hulladék konténer rendelés esetében egyedi árajánlatot készítünk. Kollégáink segíthetnek Önnek, hogy mely esetekben szükséges sittkonténert vagy vegyes hulladék konténert rendelni, hogy milyen méretű konténert válasszon, illetve az árakról is tájékoztatást adnak.

Nem szeretné, ha késne a konténer, és szeretné rugalmasan intézni a lomtalanítást? Válasszon minket, és minden gördülékenyen fog menni. Hívjon minket még ma és egyeztessen időpontot.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu

Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

 

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!