Ha nyáron semmi időnk nem volt arra, hogy nagytakarítást végezzünk, és megszabaduljunk a számunkra feleslegessé vált dolgoktól, akkor az ősz remek alkalom lehet erre. Cikkünkben megmutatjuk, mi hogyan állnánk neki a rendrakásnak és miképpen lehet segítségünkre a vegyes konténer rendelés.

Közel sem egyszerű eldönteni, hogy mire van vagy lesz szükségünk a későbbiekben, és mik azok a tárgyak, bútorok és textíliák, amik csak a helyet foglalják az otthonunkban vagy a kertünkben. Éppen ezért érdemes részletes listát írni a fontos és a kevésbé fontos holmikról, hogy gyorsabb és könnyebb legyen a szelektálás.

Gyűjtsük külön azokat a felszereléseket, bútorokat és ruhaneműket, amiket még felújíthatunk vagy más módon újra felhasználhatunk! Ha mindenképpen túladnánk rajtuk, akkor dönthetünk az elajándékozás vagy az árusítás mellett is (pl. adományozás, garázsvásár, értékesítés az online felületeken).

Tegyük külön a felgyülemlett veszélyes hulladékokat, és gondoskodjunk azok gyors elszállításáról! Az elemeket, az akkumulátorokat, a festékeket és a gyógyszereket csak az arra kijelölt helyeken adhatjuk le (akár mi magunk is személyesen).

A komposztálás egy remek alternatívája az újrahasznosításnak. A háztartásban és a kertben számos újra felhasználható anyaggal találkozhatunk, amiket kár lenne veszni hagyni (egyes ételmaradékok, gallyak, levelek, ágak, gyep stb.). Ha ezeket összegyűjtjük és komposztáljuk, akkor tápanyagokban gazdag talajt biztosíthatunk a növényeinknek.

A szelektív hulladékgyűjtésre egész évben érdemes odafigyelni. A papírt és a műanyagot például könnyedén összegyűjthetjük, hogy azokat újrahasznosíthassuk (tejesdoboz, üdítőspalack stb.). Ha módunkban áll, akkor az egyszer használatos tárgyakról is lemondhatunk, és választhatunk helyettük többszöri felhasználásúakat (pl. szívószál).

Konténer rendelés Budapest

Ha tetemes mennyiségű hulladék gyűlik össze az őszi rendrakás alkalmával, és szeretnénk azokon mielőbb tovább adni, akkor jó megoldás lehet a konténer bérlés. Egy hulladék konténerben azonos és vegyes hulladékok is elhelyezhetők igény szerint. Cégünk 4-8 m3-es tárolókat biztosít a gyors és szakszerű szemétszállításhoz.

Szólhat nekünk, ha már holnap lomtalanítana otthon, ha költözni készül, ha felújítja az irodáját, ha építkezik és sittet kellene szállítani, vagy ha egy közeli hozzátartozójának a hagyatékát becsültetné fel és adná tovább.

Budapest minden kerületében vállalunk sittes konténer szállítást. Az árakat egész évben alacsonyan tartjuk, de ezek területenként eltérőek lehetnek (kilométerfüggő is a díjszabás).

Kérjen tőlünk pontos árajánlatot a vegyes konténer rendelés feladatára e-mailes vagy telefonos elérhetőségünk valamelyikén!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobil: +36/70-368-58-24

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Konténer bérlés árak

A 4m3, 5m3, 6m3, 8m3-es konténer rendelés

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!