Legyen szó kisebb vagy nagyobb területű fürdőszobáról, abban biztosak lehetünk, hogy nem csak egy-egy zsák hulladék fog keletkezni a bontás, modernizálás során. Mivel a bontási és az építési törmelékeket nem tehetjük a kommunális hulladékgyűjtőkbe, ezért gondoskodnunk kell azok megfelelő összegyűjtéséről és fuvarozásáról is. De mi tévők legyünk?

Milyen fürdőszobai hulladékok vannak?

Két típusú törmelékről beszélhetünk a fürdőhelyiségek esetében. Az ún. természetes hulladékokról, melyek elszállíthatók sitt konténerben, és akár újra is hasznosíthatók, ill. a veszélyes hulladékokról, amik a beérkezést követően speciális kezelést és feldolgozást igényelnek.

Egyszerű és veszélyes fürdőszobai hulladékok lehetnek:

  • bútorok (fürdőszobai szekrények, polcok, fali tárolók)
  • járólapok, csempék és más egyéb építési anyagok
  • kisebb-nagyobb szaniterek (kád, zuhanyzó, csaptelep, WC-tartály)
  • a vízhálózatból és az elektromos hálózatból származó hulladékok
  • mosógép, szárítógép, hajszárító és egyéb elektromos berendezések
  • vegyszerek, amik a bontáshoz/felújításhoz kellenek: ragasztók, festékek és oldószerek stb.
Kisebb-nagyobb munkálatok

Más és már feladatokkal és árakkal számolhatunk akkor, ha csak néhány fürdőszobai bútort kívánunk lecserélni, vagy ha komplett felújítást tervezünk. A díjszabásokat befolyásolja az is, hogy mekkora méretű fürdőszobáról van szó, és hogy milyen méretű konténerre lesz szükség ahhoz, hogy elszállítsuk a bontás és a renoválás során keletkezett hulladékokat. A megfelelő méretű konténer kiválasztásában segítünk. Kérjük, hogy lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal!

Milyen hulladékokat lehet újrahasznosítani?

Egy kisebb fürdőszoba esetén nem is elsősorban a pénz miatt érdemes szelektálni az újrahasznosítható hulladékokat, hanem azért, mert sokat tehetünk ezzel a bolygónk egészségéért. Például a beton, a műanyag és a fémhulladék is újrahasznosítható, ha van rá lehetőségünk, igyekezzünk ezeket külön gyűjteni és a megfelelő helyre elszállítani, elszállíttatani.

Konténer rendelés árak Budapesten

Cégünk vállalja a tiszta sitt és a vegyes hulladékok professzionális szállítását is a főváros minden kerületében. Megrendelőink többféle hulladék konténer közül választhatják ki azt, ami leginkább megfelel az igényeiknek. Fentről pakolható és lenyitható oldalfalú konténereket bérelhetnek tőlünk 4-8 m3-es méretekben.

A tiszta sitt fuvarozásáról itt talál bővebb információt: konténer rendelés árak. Ha vegyes hulladékok szállításáról van szó, akkor kérjük, érdeklődjön díjszabásainkról az elérhetőségeink valamelyikén!

Várjuk mihamarabbi megkeresését!

E-mail címünk: sittkonteneres@gmail.com
Mobilszámunk: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:
Vegyes konténer rendelés
Konténer területfoglalási engedély

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!