A karácsonyi időszakban még mindig sok tűz keletkezik gyertyák vagy rosszul működő égősorok miatt. A legfontosabb a tűz eloltása, majd a tűz okozta károk felszámolása. A tűzkár sokszor nemcsak a tulajdonosoknak okoznak károkat, hanem a társasházi szomszédoknak is a füst, víz, korom miatt. Mi a teendő a tűz után, hogyan lehet felszámolni a károkat? És miként segíthet a konténer rendelés?

Tűzeset utáni teendők

Tűzeset után számos feladatot kell elvégezni, melyek nem csak nagyon fárasztóak, sokba is kerülnek. Sokan ezt szakemberekre bízzák és vannak, akik maguk hajtják végre. A legfontosabb teendők:

  • az első és legfontosabb feladat a helység alapos szellőztetése, hogy a levegőben lévő füst és korom mielőbb távozzon a helyiségekből,
  • a kormos textíliákat, bútorokat, szőnyegeket ki kell porszívózni, mosni és megszárítani,
  • érdemes a fa, vagy laminált padlóburkolatot és a bútorokat is minél hamarabb kiszárítani, hogy azok nem menjenek tönkre, ne púposodjanak fel,
  • a falakról el kell távolítani a kormot, azokat újra kell festeni,
  • a kormos bútorokat meg kell tisztítani, ha megégtek meg kell javítani

Szállíttasson el mindent, ami menthetetlen – a konténer rendelés

Bizonyos, hogy minden erőfeszítés ellenére lesznek olyan tárgyak, bútorok, textíliák, élelmiszerek, amelyeket ki kell dobni, vagy szigetelést, csempét, padlólapot, bútorokat ki kell cserélni. Ezek elszállítása nehéz feladat, legjobb, ha senki nem kezdi kihordani a szeméttelepre, sokkal érdemesebb a konténer bérlés lehetőségét választani.

A konténer rendelés megkönnyítheti a takarítási folyamatot. A konténer a megbeszélt időpontban kiszállításra kerül, és rendelkezésére áll maximum egy héten keresztül. Így takarítás és selejtezés közben nem kell gyűjtögetni a kidobásra ítélt holmikat, hanem azonnal el lehet helyezni a konténerben. Nálunk 4,5,6 és 8 m3-es konténer bérlés lehetséges, ha szükséges választhat lenyitható falú változatot is, ami még inkább megkönnyíti a bepakolást.

Konténer rendelés Budapest

A konténer bérlés Budapest egész területén biztosított cégünk által, Önnek nem kell mást tennie, mint felkeresni minket elérhetőségeink egyikén és lefoglalni az időpontot. A konténer rendelés árak a konténer méretének, és a földrajzi távolságnak, illetve az elszállítandó anyagnak függvénye (sittszállítás vagy vegyes konténer rendelés). Keressen minket bizalommal és ezen szempontokat figyelembe véve egyedi árajánlatot adunk Önnek.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu

Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!