A konténeres szemétszállítás nem áll le a hidegebb hónapokban sem, sőt talán minden eddiginél nagyobb elánnal vetjük bele magunkat a szelektálásba, a felesleges lomok gyors eltüntetésébe. Cikkünkben leírjuk, mikor lehet kifizetődő a lomtalanításhoz hulladék konténert bérelni.

Térnyerés. Hajlamosak vagyunk a spórolásra. Míg kezdetben költséghatékony megoldásnak tűnhet a rég nem hordott ruhaneműket, a rissz-rossz, de javítható bútorokat és a játékokat a tetőtérben, a pincében vagy a garázsban gyűjtögetni, hosszú távon semmiképpen sem lesz kényelmes vagy praktikus. Az évek alatt felhalmozott tárgyak akadályozhatnak minket a közlekedésben és a későbbi pakolásban is. Ekkor célszerű elgondolkodni nemcsak a rendrakáson, hanem a felesleges holmik eltávolításában is. Vegyünk búcsút minden olyan eszköztől, tárgytól, amit már nem használunk!

Korszakváltás. Akár költözni készülünk, akár egy új családtag érkezik az otthonunkba vagy egy rokonunkat, barátunkat kívánjuk rövidebb-hosszabb távon elszállásolni magunknál, mindenképpen előnyös lehet egy alapos szelektálás. Ha költözünk, csak azokat érdemes magunkkal vinnünk az új otthonunkba, amikre valóban szükségünk van. Ha pedig gyermekünk születik vagy ideiglenes szállást nyújtunk egy hozzánk közel álló személynek, akkor kellő térre lesz szükségünk a pakoláshoz. Nem elegendő egy-egy szekrényt vagy komódot üresen hagyni. Bátran álljunk neki a lomtalanításnak!

Építés. Az otthonunk átalakítása vagy megépítése során is szükségünk lehet sittszállításra. Kidobhatjuk a levert hideg- és melegburkolatokat, a sittet és a különböző építési törmelékeket is. Így helyet spórolhatunk, és nem kell bosszankodnunk a hulladékok kerülgetése miatt sem. Ráadásul a sitt szállítással környezetkímélő módon szabadulhatunk meg a nem kívánatos szeméttől anélkül, hogy nekünk kellene a lomokat elszállítani. Bízzuk inkább szakemberekre a konténeres sittszállítást!

Olcsó konténer rendelés

Cégünk régóta foglalkozik konténerek bérbeadásával és fuvarozásával. Pontosan tudjuk, hogy mire van szükségük a megrendelőinknek. Szolgáltatásainkat és árainkat az igényeiket és a pénztárcájukat figyelembe véve alakítottuk ki.

Mit tartalmaznak a hulladék konténer árak?

  • folyamatos rendelkezésre állást Budapest teljes területén
  • gyors és szakszerű konténeres sittszállítást
  • a konténer felpakolását az autóra
  • a konténer lepakolását az autóról

4-8 m3-es konténerre van szüksége? Elérhetőségeinken most kapcsolatba léphet velünk, és kibérelheti a terveinek megfelelő méretű konténert. Ha bizonytalan, segítünk választani.

Egyeztessen kollégáinkkal e-mailben vagy telefonon!

Elérhetőségeink
E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!