Csak állunk a pincében a felhalmozott bútorok mellett, a padláson kerülgetjük a színültig rakott kartondobozokat, vagy éppen a garázsban sasszézunk a régóta nem használt tárgyaink mellett. Mindenkinek ismerős lehet. Ha már tényleg minden négyzetcentimétert kihasználtunk az otthonunkban, és a renden túl több térre is igényünk van, akkor nincs mese: ideje, hogy alaposan kitakarítsunk, és megszabaduljunk a felesleges dolgainktól.

Adjuk tovább!

Könnyen előfordulhat, hogy az évek során felhalmozott ruhaneműk, bútorok, használati tárgyak, szőnyegek és egyéb berendezések más háztartásban még remekül funkcionálhatnak. Ellenőrizzük az átválogatott dolgainkat, szelektáljuk azokat, majd adjuk tovább! A családban, a baráti körben, és a kollégáinknál is körbe kérdezhetünk, hogy igényt tartanak-e a tárgyainkra, de túladhatunk rajtuk akár egy segélyszervezeten keresztül is. Sőt, ha az összegyűjtött cikkek jó állapotban vannak, viselhetőek, használhatóak, és megfelelően funkcionálnak, el is adhatjuk őket egy garázsvásáron vagy az interneten keresztül.

Tartsuk meg!

Itt két lehetőség közül is választhatunk. A „csináld magad elvét” követve felújíthatjuk a régi bútorainkat, divatosabbá tehetjük a ruhaneműinket, és így tovább. Ezzel sok pénzt spórolhatunk. Ha tudjuk, hogy még szükségünk lesz a kiválogatott bútorokra, ruhaneműkre és berendezésekre, de egyelőre nem találjuk a helyüket az otthonunkban, akár egy raktárhelyiséget is kibérelhetünk, ezzel is időt megtakarítva magunknak. Így ráérünk később mindennek megtalálni a helyét.

Hasznosítsuk újra!

Szintén jó döntés lehet, ha a kiválogatott vegyes hulladékoknak konténert bérlünk, és a megfelelő módon, biztonságosan elszállíttatjuk azokat a szeméttelepre. Ott aztán a felpakolt dolgokat szétválogatják, átvizsgálják, majd újrahasznosítják. Így 100%-osan biztosak lehetünk abban, hogy jó célt szolgálnak majd, csak új formát öltve. Két legyet ütünk egy csapásra: jó lesz nekünk, mert rendet raktunk, és felszabadul a hely az otthonunkban, ráadásul a környezetünket is megóvjuk.

Ön is éppen lomtalanítás előtt áll? Szeretne túladni néhány használati tárgyon vagy bútoron? Nálunk nem várják kompromisszumok. Cégünk többéves tapasztalattal vállalja a lomtalanításból vagy a hagyatékból fennmaradt tárgyak és berendezések szakszerű konténeres szállítását, valamint az építési, a bontási és a kertrendezési munkákból létrejövő lomok fuvarozását is.

Konténer rendelés Budapest

Cégünktől 4-8 m3-es konténereket bérelhet Budapest minden kerületében. Igény szerint a főváros vonzáskörzetében is vállalunk munkát. A sitt, illetve a vegyes konténer árakról és a szállítás feltételeiről bővebben elérhetőségeinken kérdezhet.

Írjon egy üzenetet vagy hívjon minket!

Elérhetőségünk
E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:
Az olcsó konténer rendelés hátulütői
Konténer bérlés lépésről lépésre

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!