Konténerre van szüksége, mert például egy építkezési, felújítási munka során sittszállítás lesz szükséges? Természetesen mindenkinek fontos, hogy ha valamilyen munkát megrendel, az a lehető legolcsóbb legyen. Viszont nem minden az ár, ezt tudjuk jól, ha túl olcsón vásárol valamit az ember, akkor annak a minőségével könnyen lehet probléma. Egy olyan egyszerű dolognál, mint a konténer bérlés, is előfordulhatnak olyan következmények, melyeket nem érdemes megkockáztatni. Bejegyzésünkben összegyűjtöttünk néhány ilyen lehetőséget.

A hulladék nem oda kerül, ahova kellene

Az egyik legnagyobb és legveszélyesebb probléma, ha a hulladék nem kerül megfelelően válogatásra, illetve nem a hulladéklerakóba kerül, ahol annak a helye van. Egyrészt ha ilyen előfordul, és kiderül, hogy honnan érkezett a szemét, sitt, akkor súlyos bírságra is számíthat a megrendelő is. Másrészt pedig mindig gondolnunk kell környezetünkre is, a nem helyes hulladékkezelés pedig hatalmas károkat okoz.

A konténerszállítás nem pontos

Vegyük példának, ha Ön gondosan megtervezte a felújítási munkát, már előre beszerzett hozzá minden anyagot, szabadságot vett ki, elintézte a területfoglalási engedélyt, lefoglalta a helyet a szomszédok segítségével több autóval, kezdené a munkát, de a megrendelt konténer sehol sincs. Esetleg olyan nagy munkáról van szó, ahol a konténerek cseréje is szükséges, az egyik már megtelt, viszont az új még nem érkezett meg. A telefonon hiába hívja a vállalkozót, nem veszi fel senki a telefont. Bosszantó jelenet, igaz?

A konténerszállítás során nem ügyelnek a területre

Most képzeljük el a következő szituációt. Eltervezte, hogy az udvara hátuljában szeretné lehelyeztetni a konténert, megérkezik a teherautó, hátragurul, lehelyezi a konténert, elmegy, majd észreveszi, hogy a viacolor végig megsüllyedt a teherautó nyomában. Hatalmas anyagi kár keletkezett, az időveszteségről nem is beszélve!

Az olcsó konténer rendelés helyett minőség!

Amennyiben minket bíz meg a konténer szállítással, biztos lehet benne, hogy kollégáink végigkísérik az úton! Az elszállított hulladékról befogadó nyilatkozatot is ki tudunk állítani kérés esetén, biztos lehet abban, hogy nem a hulladéklerakón kívül kerülnek elhelyezésre ezek, így későbbi bírságtól sem kell tartania. A megrendelt konténert mindig időben szállítjuk ki és el, ha esetleg a projekt ütemezésében változott valami az Ön részéről (hiszen ez is bármikor előfordulhat), keressen minket, hogy miként tudjuk átütemezni a rendelést! Amennyiben speciális helyre szeretné elhelyezni a konténert, mindig egyeztessen előtte kollégánkkal és a sofőrrel is, hiszen az ő évtizedes tapasztalatuk, szaktudásuk kiemelkedő a konténer szállítás terén! Hívjon minket még ma a a +36 70 368 5824 számon!

Konténer rendelés Budapest

Ha nagytakarítást, lomtalanítást végez házában, vagy épp egy építési, felújítási munkán van túl, érdemes konténert bérelni a hulladékszállításhoz. Ez lehetőséget teremt arra, hogy egyben megszabaduljon az építési törmelékektől, hulladékoktól, vagy akár lomoktól, bútoroktól is.

Ha Önnek is konténerszállításra van szüksége, hívjon minket a +36 70 368 5824 telefonszámon!

Olvassa el további bejegyzéseinket is:

Konténer árak – a fő tudnivalók

Konténer szállítás – az alapok

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!