Attól még, hogy beköszöntött a tél és röpködnek a mínuszok, nem áll meg az élet a konténer szállítás területén, sőt! Még csak uborkaszezonnak sem nevezhetjük a januárra-februárra vonatkozó időszakot.

Igaz, hogy sok mindenre oda kell figyelni az utak csúszóssága és a befagyott területek miatt, de aggodalomra semmi ok! Leírtunk minden hasznos információt, ami Önt is segítheti a téli időszakban végzett konténer rendelés esetén.

Felkészülés a konténer szállítás feladatára

A téli konténer szállítás közben az egyik legnagyobb probléma az lehet, hogy szembe kell néznünk a rossz időjárási viszonyokkal. Sokszor nem kímél minket az eső, a hó, a fagy vagy a szél, de ezek ellen hatékonyan lehet védekezni. Ha a pakolási és a fuvarozási folyamatokat alaposan megtervezzük (előre szelektálunk, gyorsan pakolunk, óvatosan szállítunk), akkor gond egy szál se!

A másik dolog, ami miatt sokszor főhet(ne) a fejünk, az az, hogy a kiszállításnál a konténert nem tudjuk biztos talajra elhelyezni. Ez több okból is előfordulhat. Esős időben pl. felázhat a talaj, megsüllyedhet a szeméttároló, vagy a fagy miatt hepehupássá válik a terület, ahová a konténert szeretnénk lerakni. Ilyen és ehhez hasonló helyzetekben nem árt a megrendelőnek előre gondolkodni és cselekedni, stabillá tenni az érintett területet, hogy a pakolás rendben legyen.

Olcsó konténer árak Budapesten

Cégünk Budapest teljes területén le tudja helyezni a hulladék konténereket. Díjszabásainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok megfeleljenek az érdeklődők igényeinek. Többféle áron dolgozunk attól függően, hogy hány napra lenne szüksége a konténer szállítás szolgáltatásunkra, mekkora méretűt (4-8 m3), hagyományost vagy lenyithatót, illetve az is fontos, hogy a főváros mely kerületébe kell elvinnünk a tárolót. A X. kerületbe például már 26.000 Ft-tól bérelhető a sittes konténer, a II. kerületbe pedig 42.000 Ft-tól van lehetőségünk behajtani és lepakolni.

Ajánlat a konténer szállítás esetén – akár egy nap alatt

Gondolja át, és kérjen személyre szabott árajánlatot az elérhetőségeink valamelyikén! Azonnali válaszokat kaphat, ha telefonon keres meg minket. Ha a honlapunkon lévő űrlap beküldésével nyújtja be a konténer bérlés esetén az igényét vagy az e-mailes megkeresést választja, akkor akár egy munkanap alatt (legrosszabb esetben pár nap alatt) kézhez veheti az ajánlatát.

Válasszon minket Ön is a konténer rendelés esetén! Budapest összes kerületében szállítunk!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

Olvassa el előző bejegyzéseinket is:

Vegyes konténer árak

Építési törmelék konténer

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!