A tudatos hulladékgazdálkodás a modern társadalom minden tagjának egyik kulcsfontosságú feladata, hiszen környezetünk óvása egyéni szinten is rendkívül fontos, ezért érdemes mindent megtenni, amit tudunk. Amennyiben minket választ a konténer rendelés esetén, biztos lehet benne, hogy a hulladék megfelelő helyre kerül!

Fontos a tudatos hulladékgazdálkodás

Sajnos nagyon sokszor hallunk illegális hulladéklerakókról, környezetszennyező megoldásokról és rossz hulladékkezelésről, akár híradóban, hírportálokon, vagy személyesen találkozunk velük. Számos helyen tapasztalható, hogy a hulladékokat elégetik, amivel akár komoly tűzesetek is okozhatnak, nem beszélve a levegőbe jutó káros anyagokról. Ezek felszámolása és megakadályozása több okból szükséges, de ha másért nem is, akkor azért, mert ezen tevékenységek jelentős anyagi bírságot vonhatnak maguk után.

Hogyan tehetjük helyesen?

Számos lehetőség van a hulladék megfelelő kezelésére, a szelektív gyűjtés, komposztálás, lomtalanítás, konténer rendelés, hulladékudvarba való lerakás, melyek mindegyike legális és környezettudatos megoldás. Ezekkel elkerülhetőek az illegális cselekedetek, a környezetszennyezés és a pénzbírság is. Lomtalanítások, felújítások, épületbontás, kertrendezés, tetőcsere stb. során tetemes mennyiségű hulladék keletkezik, ilyenkor kiváló megoldás a konténer rendelés. A konténer a kért helyre kiszállításra kerül, majd meghatározott időn belül elszállítjuk a benne elhelyezett hulladékkal együtt.

Milyen konténerek közül választhat?

Ügyfeleink különböző típusú és méretű konténerek közül választhatnak. A konténer rendelés előtt érdemes alaposan felmérni, hogy mennyi, milyen típusú hulladékot kíván elszállíttatni, illetve, hogy milyen nehéz azt bepakolni a konténer belsejébe. Rendelkezésére bocsáthatunk 4,5,6 és 8 m3-es konténereket, melyek elérhetőek hagyományos és lenyitható falú kivitelben is. Ha felújítás, építkezés során keletkezett sittet kívánja elszállíttatni, akkor a sittes konténer a megfelelő választás, egyéb esetekben pedig a vegyes hulladék konténer.

Fontos, hogy a veszélyes anyagok egyik konténerben sem elhelyezhetők, ezért azokat ki kell vinni a hulladéklerakókba, hogy annak megfelelően kezeljék.

Konténer rendelés Budapest

Amennyiben Önnél is nagy mennyiségű hulladék keletkezett, és elszállításáról szeretne gondoskodni, keressen minket bizalommal és foglaljon időpontot. A konténer bérlés lehetőségét egész Budapest területén biztosítjuk, akár közterületen is, azonban ilyen esetekben közterület foglalási engedélyre van szükség, melyet minden esetben ügyfeleinknek kell kérni az illetékes önkormányzatnál.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu

Mobilszám: +36/70-368-58-24

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!