A konténeres sittszállítás egész évben remek megoldás a hulladék elszállítására. Legyen szó lomtalanításról, hagyaték elszállításról, kerti munkákról a sittes konténer és vegyes hulladék konténer rendelés nálunk egész évben elérhető Budapest teljes területén. Fontos azonban tudni, hogy milyen hulladékot nem szabad a konténerben elhelyezni.

A konténer típus meghatározása sittszállítás esetén

A konténer típusának meghatározása az első lépés a rendelés előtt. Ha kizárólag építési törmeléket szeretne elszállíttatani, abban az esetben elegendő a sittes konténer rendelés. Amennyiben egyéb, vegyes hulladékot is szeretne a sitt mellé pakolni, mint földet, murvát, faanyagot, csomagolóanyagokat, vagy épp bútorokat, úgy a vegyes konténer rendelés a legjobb megoldás.

Mit nem tehetünk a konténerbe

Bár a konténerben elhelyezhető hulladékok sora szinte végtelennek tűnhet, természetesen vannak hulladékfajták, amik a szabályok szerint nem helyezhetők el benne, mivel veszélyes hulladéknak számítanak.  Ezek a veszélyes hulladékok komoly környezetkárosító hatásúak lehetnek, ha kifolynak, vagy valamilyen módon a környezetbe kerülnek, így mindenképp a megfelelő lerakó helyre szükséges őket szállítani.

A veszélyes hulladékot máshova szállítsuk el

A konténer bérlés nagyszerű megoldás, de itt is be kell tartani a szabályokat. Minden háztartásban vannak olyan hulladékok, amik veszélyesnek és környezet károsítónak minősülnek. Amikor a konténert már megrendeltük és a munka közepén vagyunk akkor is nagy odafigyelés szükséges, hogy nehogy megszegjük ezt a fontos szabályt. Ilyen veszélyes hulladékok lehetnek a festékek, oldószerek és ragasztók, amiket például egy felújítás vagy építkezés során használunk fel. A kertekben használt növényvédő szerek és a rovarirtók, illetve az elektronikai hulladékok, és a minden háztartásban megtalálható gyógyszerek. Szerencsére a környezetvédelem érdekében ezeknek a veszélyes hulladékoknak megvan az arra elkülönített helye, ahol a szükséges módon kezelik őket.

Cégünk foglalkozik szilárd vegyes hulladékok szállításával is, amennyiben erre a szolgáltatásra van szüksége, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Legyen szó lomtalanításról, felújításról, építkezésről, nincs más dolga, mint a konténer rendelés és a megkönnyítheti saját dolgát. Vállaljuk a konténer szállítás szolgáltatást az egész főváros területén. Megkönnyíti a helyzetét, hogy a konténer bérlés időtartama variálható, rendelhető hosszabb és rövidebb időre is.

Sittszállítás a fővárosban

Cégünk egész évben rendelkezésére áll a főváros egész területén. Ha a szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, keressen minket elérhetőségeink egyikén, ahol munkatársunk segítségét is igénybe veheti és egyedi árajánlatot készítünk.

Elérhetőségeink:

Telefon: + 36 70 368-5824

E-mail: m.pal@interbridge-trade.hu

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Építési törmelék szállítás

Konténer pakolás

 

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!