Konténer rendelés esetén nagyon egyszerűnek tűnik a hulladékszállítás folyamata. Megrendeljük a konténert, kihozzák, megpakoljuk, majd elszállítják. De ha jobban belegondolunk nem is ennyire egyszerű a dolgunk. Több dolgot is alaposan át kell gondolnunk, hogy minél hatékonyabbak lehessünk és a költségek se legyenek túl magasak. Lássuk mire érdemes odafigyelnünk a konténer pakolás során.

Kinek éri meg?

A konténer bérlés mindenkinek megéri, aki nagy mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, hiszen abszolút megkönnyítheti a dolgunkat, lehetőséget biztosít a hulladék gyors elszállítására. Mind a lakosság, mind az ipari felhasználóknak előnyös lehet a konténer szállítás. Konténer bérlés esetén nem kell saját maguknak gondoskodni a szállítási feltételek biztosításáról, így költséghatékonyan és biztonságosan megoldhatjuk a hulladékszállítást.

Hova szeretnénk konténert?

Fontos szempont, hogy a konténert hova szeretnénk letenni. Amennyiben magánterületről van szó, akkor semmilyen plusz teendőnk nincs, viszont, ha nem magánterületről van szó, akkor a konténer igénylőjének engedélyeztetni kell a konténer lerakását, amit a helyi önkormányzatnál lehet elintéznie.

Milyen és mekkora konténert válasszunk?

Fontos tisztázni, hogy milyen hulladékot szeretnénk elszállíttatani és mennyit. A mennyiség meghatározása is nagyon fontos szempont, hiszen ha alábecsüljük a mennyiséget akkor újra konténert kell rendelni, ez pedig jóval megemelheti a tervezett költséget.

A hulladék tartalmának meghatározása is fontos. Amennyiben kizárólag építési, bontási törmeléket szeretnénk elszállíttatani, akkor sittes konténer lesz a megfelelő választás, amennyiben mást is szeretnénk a konténerrel elvitetni, mint például zöld hulladék vagy murva, akkor a vegyes hulladék konténert válasszuk.

A sittes konténer ára alacsonyabb, mint a vegyes konténer ára, mivel a vegyes hulladék szállítása esetén a költségek magukba foglalják a hulladék szétválogatását és külön elszállítását is.

A konténer pakolás

Amikor meghatároztuk a konténer fajtáját (sittes vagy vegyes) és nagyságát, akkor lehetőségünk van még választani, hogy hagyományos, vagy lenyitható konténert szeretnénk. A lenyitható konténer nagyban megkönnyítheti a pakolást, ha sitt szállításról van szó. Fontos, hogy a konténer pakolás közben figyeljünk a hely optimális kihasználására. Mindenképp érdemes olyan rendszerben pakolni, hogy minél több hulladékot el tudjon nyelni a konténer. Figyeljünk arra is, hogy veszélyes hulladékot semmiképp ne tegyünk a konténerbe, ezekről másképpen kell gondoskodni.

Konténer bérlés Budapest

A főváros egész területén lehetőséget biztosítunk sittes konténer és vegyes hulladék konténer bérlésére. Amennyiben szeretne bérelni tőlünk, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal elérhetőségeink egyikén, és mi szívesen segítünk kiválasztani a megfelelő konténert, illetve pontos árajánlatot készítünk az Ön részére.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: + 36 70 368-5824

E-mail: m.pal@interbridge-trade.hu

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Vegyes hulladék elszállítása

Vegyes hulladék konténer

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!