Nagy mennyiségű hulladék elszállítása esetén érdemes a konténer bérlés mellett dönteni, de nem minden esetben sikerül a megfelelő időben gondoskodni a rendelésről. Nézzük meg, mit érdemes átgondolnia, ha a sittszállítás mellett dönt!

Gondoljon a konténer bérlés feladatára időben

A konténer bérlés az InterBridge-Trade Kft.-nél egész évben elérhető szolgáltatás, egész Budapest területén igénybe veheti a konténereket. Azonban a konténer bérlés nem mindig egyszerű, ezért érdemes időben foglalni, főleg a mostani időszakban. Hogy miért van ez így? Tavaszi és nyári időszakban sokkal többen választják a konténer rendelés lehetőségét, ezért mondhatni tumultus alakulhat ki, vagyis folyamatosan használatban lehetnek a konténerek. Ezért érdemes előre jelezni igényét és időpontot foglalni, hogy biztosan ne maradjon le. Ezen kívül van még egy tényező, ami befolyásolhatja a sittes konténer rendelés mentét. Abban az esetben, ha közterületen szeretné elhelyezni a konténert, akkor az illetékes önkormányzatnál közterület foglalási engedélyt kell kérni, ami szintén igénybe vesz némi időt, így azt is idejében el kell intéznie.

Ha ezekre Ön időben gondol és intézkedik, akkor biztos lehet benne, hogy nem lesz késés, hiszen a konténereket mindig időben kiszállítjuk, a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyre. Ez ugyanúgy igaz a konténer elszállítására is, azt is az előre megbeszélt időpontban teljesítjük.

Milyen konténert rendeljen?

Ha Ön szeretne sittes konténer vagy vegyes hulladék konténer rendelést intézni, akkor elsősorban tudnia kell, hogy a sittkonténer csakis sitt, építési hulladék elszállítására alkalmas. Amennyiben egyéb hulladék is kerülne a konténerbe, mint fa, homok, ágak, fű, murva, stb. akkor a vegyes hulladék konténer rendelés a megfelelő választás. Cégünknél 4-8 m3-es konténer bérlés lehetséges, így akkor is segíthetünk, ha kisebb vagy tetemes mennyiségű hulladék keletkezett Önnél. Amennyiben szükséges választhat lenyíló oldalfalú konténert is, amibe könnyebb bepakolni. Amennyiben csak könnyű hulladék (fa, gipszkarton, műanyag, papír) szállításra van szüksége, akkor remek megoldás a multiliftes konténer rendelés.

Konténer rendelés árak

Konténer bérlés esetén cégünk egész Budapest területén rendelkezésére áll. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és a megadott információk alapján tájékoztatjuk az érvényes konténer árak tekintetében. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy nem találkozik rejtett költségekkel, hanem az árajánlatban szereplő díjat kell csak kifizetnie, amit a konténer mérete, a konténer típusa és a megtett kilométerek száma alapján kalkulálunk ki.

Keressen minket elérhetőségeink egyikén:

Telefon: + 36 70 368-5824

E-mail: m.pal@interbridge-trade.hu

 

 

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!