Építkezések, beruházások, épületbontások elengedhetetlen kelléke a sittes konténer. Egyre népszerűbb a lakosság körében is, hogy egy kisebb – vagy akár nagyobb – lakásfelújítás, kültéri munkavégzés (pl. kertépítés, kerítés felújítás) során is eljön a konténer rendelés ideje.

Összegyűjtöttünk néhány pozitív szempontot, amiért biztosan jó választás a sittes konténer bérlés

 

 • Kényelmes és praktikus
  Ha a munkálatok során keletkezett hulladékot nem szeretnénk egyik sarokból a másikba pakolni, rendezgetni, akkor a legjobb megoldás, ha rögtön egy hulladék konténerben landol. Nem kell kerülgetni, nem foglalja a helyet, nem okoz balesetet, ezzel meggyorsítja és könnyebbé teszi a munkát. Ráadásul sokkal egyszerűbb egy nagy konténerbe pakolni, mint nehezen kezelhető zsákokba tömködni a szemetet.

 

 • Költséghatékony
  Hiába is kalkulálunk azzal, hogy összegyűjtjük zsákokba a szemetet és majd mi kivisszük a hulladékkezelő telepre, a végén szinte biztosan többe fog kerülni, mintha a sokkal költséghatékonyabb konténeres szállítás választottuk volna. Pénzbe kerülnek a zsákok, az elszállításához használt autó vagy utánfutó, nem beszélve az ezzel a megoldással járó időigényes munkáról.

 

 • Tervezhető
  Ha a felújítás, építkezés, épületbontás tervezésének szerves része a keletkezett hulladékok elszállításának a megszervezése is, akkor biztosan gördülékenyen fognak zajlani az események. Meg kell becsülnünk a konténer méretét, előre kell gondolkodnunk, hogy mikorra szeretnénk a konténert rendelni és persze fel kell venni a kapcsolatot a konténer szállítókkal. Budapesten még a területfoglalási engedéllyel is kalkulálnunk kell, ha közterületen szeretnénk tárolni a bérelt konténert.

 

 • Rend a lelke mindennek!
  Egy korszerűsítés vagy építkezés során számos feladatot kell megoldanunk, döntéseket kell hoznunk nap mint nap. Fontos, hogy a munkát jól szervezzük meg, minden a helyén legyen és gördülékenyen haladjon a konténer rendelés során. Gondoljunk a hulladék elszállítására is úgy, mint egy komoly feladat, melyet meg kell oldani. Ha nem vesszük félvállról ezt a gondot, akkor a rend fenntartása meg fogja hálálni magát.

Így működik a sittes konténer rendelés az Interbridge-nél!

Ha szeretne konténert rendelni, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a +36 70 368 58-24 telefonszámon! Számos méretű (4 m3, 5 m3, 6 m3, 8 m3) konténer áll rendelkezésére, a konténer rendelés árak pedig elérhetők a weboldalunkon.

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Törmelék szállítás

Konténer pakolás

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!