Az építési projekt méretétől függetlenül az építőiparban a siker kulcsa mindig a hatékonyságon van. Partnereink számára próbáljuk minimalizálni a szükséges energiabefektetést, emellett pedig maximalizálni a hatékonyságot profi konténer rendelés szolgáltatásunkkal. Mindenki tudja, hogy az építési, vagy bontási munkák rengeteg hulladékkal járnak együtt, mely zökkenőmentes elszállításához cégünkre biztosan számíthat.

Konténer szállítás esetén miért minket válasszon:

 

 • Gyors és könnyű konténer rendelés

  Kivitelezőként biztosan sok mindent kell menedzselnie. A saját csapatát, az alvállalkozókat és a projekt rengeteg kisebb-nagyobb részletét. Az egyszerű konténer bérlés által van lehetősége arra, hogy csak a valóban fontos dolgokkal tudjon foglalkozni. Egyszerűen csak hívjon fel minket, egyeztetjük a részleteket és már csak várnia kell a megrendelt konténer érkezését.

 

 • Tapasztalat a konténer bérlés területén

  Közel 30 éves gyakorlatunk van a magánszemélyek és az építőipari cégek kiszolgálásában a konténer szállítás területén. Csapatunk egész Budapest területén dolgozik, az ügyfélelégedettség pedig számunkra kiemelten fontos. Az évek alatt rengeteg kivitelezővel dolgoztunk együtt, így tudjuk, hogy mire van igazán szükségük.

 

 • 4-8 m3-es konténerek

  A kivitelezés során rengeteg igény merülhet fel, kisebb-nagyobb felújítások, vagy nagyobb építkezések esetén, ennek megfelelően 4-8 m3-es konténerekkel szolgáljuk ki ügyfeleinket.

 

 • Egyszerű konténer szállítás

  Ön beledobja, mi elvisszük. Ennyire egyszerű a folyamat. A kijelölt, a projekt szempontjából legjobb helyre tesszük le a konténert, így kollégái könnyen bele tudják dobni az építési törmeléket, csomagolóanyagokat, a veszélyes és folyékony hulladékon kívül bármit, ami a munka során keletkezik. Amikor megtelt a konténer, akkor megyünk is érte, így el tudja kerülni azt, hogy a saját kollégái közül bárkinek is a szeméttelepre történő fuvarozással kelljen bajlódnia, vagy hogy épp napokig kerülgetni kelljen a tárolót.

Konténer rendelés

 

Ha szeretne konténert rendelni, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a +36 70 368 58-24 telefonszámon! Számos méretű (4 m3, 5 m3, 6 m3, 8 m3) konténer áll rendelkezésére, a konténer rendelés árak pedig elérhetők a weboldalunkon.

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Vegyes konténer rendelés

Építési törmelék konténer

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!