Amikor elveszítjük egy közeli hozzátartozónkat, családtagunkat vagy barátunkat, több feladat is ránk nehezedhet a gyász időszakában. Különösen akkor, ha ingatlant és vele együtt különböző ingóságokat is örökül hagyott ránk, melyekről magunknak kell gondoskodnunk. A folyamat során nagy segítség lehet a konténer rendelés, mely sok terhet vesz le a vállunkról a nehéz időszakban.

Hosszabb távú tervek: többféle megoldás közül választhatunk attól függően, hogy mi a szándékunk a ránk hagyott ingatlannal vagy az ingóságokkal. Kézenfekvő megoldás lehet például, ha a saját otthonunkban keresünk helyet a bútoroknak, a könyveknek vagy az étkészleteknek. A közeli hozzátartozókkal egyeztetve dönthetünk úgy is, hogy többfelé osztjuk a hagyatékot, és mindenki azt viszi magával, ami a szívének kedves. Ki a bútorokat, ki a könyveket és így tovább.

Ha ezekre nincs lehetőségünk vagy más megoldást választanánk, érdemes körbe kérdeznünk a környékbeli intézményekben, hogy a működésüket támogatva miket ajánlhatunk fel nekik. Egy óvodában például jól jöhet egy kényelmes fotel, egy iskolában pedig könnyen lehet, hogy örömmel fogadják a jó állapotú szekrényeket vagy a polcokat. Szintén megfelelő választás lehet, ha eladjuk ezeket az örökölt ingóságokat, és a befolyt összeget számunkra hasznos dolgokra költjük.

Az azonnali gyógyír: ha a lelki állapotunk vagy a lehetőségeink nem engedik, dönthetünk úgy is, hogy rögtön túladunk mindennemű ingóságon. Ilyen esetekben érdemes elgondolkodni a konténer bérlés lehetőségén. Többféle méretű konténert is kérhetünk egy adott helyszínre, aminek odaszállításáról és elfuvarozásáról is a kiszemelt cég gondoskodik.

Többféle méretű konténerből választhatjuk ki azt, ami megfelel a céljainknak. 4-8 m3-es hagyományos és lenyitható konténerek is rendelkezésre állnak, melyekben vegyes hulladék szállítás is megoldható, azaz egyszerre akár a könyveket, a különböző textíliákat, a szőnyeget és a bútorokat is felpakolhatjuk.

Konténer bérlés Budapest

Cégünk a főváros minden kerületében vállalja a hagyatékok gyors és pontos elszállítását. Konténereinket mind magánterületen, mind közterületen el tudjuk helyezni. Utóbbi esetben a megrendelőnek területfoglalási engedélyt kell szereznie a kerületi hatóságnál.

Díjszabásainkat igyekszünk egységesíteni, mégis apróbb eltérések lehetnek. Hogy mik befolyásolják a hulladék konténer árakat? A bérlés ideje, a helyszín, a konténer típusa és a mérete, valamint az, hogy milyen típusú hulladékot kell elszállítanunk.

Kérjen Ön is személyre szabott árajánlatot konténer bérlés esetén az elérhetőségeinken! Ha azonnali választ szeretne, akkor a telefonos megkeresést javasoljuk.

Elérhetőségek
Ide várjuk az e-mailjét: m.pal@interbridge-trade.hu
Ezen a számon bármikor hívhat minket: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Vegyes konténer rendelés

4m3, 5m3, 6m3, 8m3-es konténer

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!