Ha felhalmozódtak a felesleges holmik a háztartásban és már alig van hely pakolni, érdemes nekiállni a lomtalanításnak. A rég nem használt, értékes és használható dolgokat el lehet adni, vagy adományozni, a többi helyfoglaló holmitól pedig érdemes megszabadulni, amiben nagy segítség lehet a konténer rendelés.

Szelektálás, lomtalanítás otthon

Szelektálás után a még használható, de feleslegessé vált ruhákat, bútorokat, tárgyakat elajándékozhatja, tovább adhatja, eladhatja. A megmaradt dolgokat is érdemes átválogatni, hiszen sok mindent újra lehet hasznosítani, ha szelektív hulladéktárolókba helyezi őket. Célszerű a kiszelektált, kidobásra ítélt holmik elszállítására a konténer bérlés lehetőségét választani. Ez lehet a legegyszerűbb és leginkább költséghatékony megoldás. Nagy mennyiségű szemét hulladéklerakóba való elhordása semmiképp sem ajánlott, mivel a lakóhelye és a hulladéklerakó közötti ingázás sok időbe kerül, nem beszélve az üzemanyagköltségről, vagy arról, hogy a forgalmi dugóban ülve idegeskedik.

Konténer rendelés lomtalanításhoz

Amennyiben konténer bérlés mellett dönt, a pakolást többféleképp megkönnyítheti. A hulladék összegyűjtésére érdemes beszerezni sittes zsákokat, így már sokkal könnyebb a bepakolás. Ezen kívül érdemes hulladékhoz minél közelebb letenni a konténert, valamint talicskát használni cipekedés helyett. A pakoláshoz érdemes védőkesztyűt is használni, az esetleges sérülések elkerülése érdekében. A hulladék mennyiségétől függően bérelhet 4,5,6, és 8 m3-es konténereket, illetve választhat lenyitható falú konténert, amibe sokkal könnyebb a pakolás, és a bútordarabok berakását is nagyban megkönnyíti.

Válasszon konténert igényeinek megfelelően! Akkor is segíthetünk, ha nem lomtalanításról van szó, hanem építkezésről, vagy épületbontásról, hiszen a konténeres sittszállítás ilyenkor még hatékonyabb megoldás. A sittes konténer bérlés esetén fontos azonban szem előtt tartani, hogy abba kizárólag törmelék helyezhető, ha más lomhulladékot is szeretne elszállíttatni, akkor vegyes hulladék konténer rendelés szükséges.

Konténer bérlés Budapest

Az InterBridge-Trade Kft. Budapest egész területén szállít konténereket, így ha Ön is a konténer rendelés mellett dönt, keressen minket bizalommal. A konténer árak annak függvényében alakulnak, hogy mekkora, milyen típusú (hagyományos, vagy vegyes hulladék konténer) konténer szükséges, illetve, hogy hova kell szállítani. Ha felkeltettük érdeklődését, várjuk jelentkezését, hogy időpont egyeztetés és igényfelmérés után egyedi árajánlatot készíthessünk Önnek.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!