Többéves tapasztalatunk van a konténeres sittszállítás esetén. Budapest teljes területét lefedve dolgozunk már hosszú ideje. Úgy gondoltuk, hogy éppen ezért érdemes lehet leírnunk a pakolással kapcsolatos tapasztalatainkat. Reméljük, hogy Ön is tudja majd hasznosítani a következő tanácsokat!

Tippek a sittes konténer felrakodásához

Mielőtt megközelítené a konténert: ha lehetősége van rá, akkor a házépítés, az irodabővítés vagy az ipari munkálatok során már a beltérben vagy a kültéren is könnyedén szelektálhatja a hulladékokat. Ez nemcsak a felpakolásnál lehet hasznos, hanem előtte is. Így az aktuális helyzethez képest rendezett környezetben és biztonságosan, a felhalmozódott szemét kerülgetése nélkül dolgozhat. Törekedjen Ön is a kényelmes munkavégzésre!

A sittes konténer kiválasztása: hagyományos és lenyitható oldalfalú konténereink is vannak. Ha szeretné megkönnyíteni a saját munkáját, akkor mindenképpen a lenyitható tárolókat javasoljuk a pakolásra. Ezeket 5-8 m3-es változatban kölcsönözheti a cégünktől. Válassza közülük azt, ami megfelel az elvárásainak és a céljainak!

Rakodást segítő eszközök: nem tilos, hogy segédeszközöket használjon a felpakolásnál. Gondolunk itt a sittes zsákokra, amikben egyszerűen szállítható a hulladék vagy a talicskára, amivel pikkpakk felrakodható a szemét. És ne feledkezzen meg a védőkesztyű használatáról sem! A kesztyűnek köszönhetően biztos kézzel foghatja a hulladékokat, és biztonsággal végezheti a rakodás teljes folyamatát. Szerelkezzen fel, ha sittszállítás előtt áll!

Mikor ajánljuk a konténer rendelés szolgáltatásunkat?

  • ha építési törmelékeket kell azonnal szállítani (pl. beton, cserép, vegyes- és fahulladék)
  • ha zöldhulladékok gyors eltakarításáról van szó (gallyak és pázsit)
  • ha lomhulladékokat vitetne el otthonából, irodájából (használati tárgyak, bútorok, játékok)
  • ha nem veszélyes hulladékokat szállítana (műanyagok, csomagolóanyagok és textilek)
  • ha ömlesztett anyagokat fuvarozna A-ból B-be (pl. murva, sóder, föld és tőzeg)

Konténer rendelés Budapest

Szünet nélkül, egész évben dolgozunk Budapest teljes területén. Így, ha Önnek most, pár hónap múlva vagy fél év múlva lenne szüksége olcsó konténerre, akkor gondoljon ránk! Az ajánlatadás rövid időt ölel fel, csak néhány adatra van szükségünk ehhez (többek között: a szállítás helye, a kölcsönzés ideje, a hulladék típusa).

Árajánlatkérését elküldheti nekünk e-mailben, de ha az szimpatikusabb, akkor telefonon is megbeszélhetjük a részleteket. Lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Sitt szállítás árak

Konténer elhelyezése közterületen

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!