Több oka is lehet annak, ha nehézségekbe ütközünk a hulladék konténer rendelés során. Szerencsére vannak olyan megelőző lépések, melyeket ha betartunk, akkor gyorsan és olcsón hozzájuthatunk azokhoz a szolgáltatásokhoz, amikre szükségünk van. Mutatjuk, hogy mikre érdemes fókuszálni!

Jótanácsok a sittes konténer bérléshez

  • Mivel a vegyes konténer rendelés, illetve a konténeres sittszállítás szezonja tavasztól őszig tart, mindenképpen számoljunk azzal, hogy most hosszabb időt fog igénybe venni a bérlés, azaz többet kell majd várnunk a szabad konténerekre. Így, ha előre tudjuk, hogy nekünk például június elején kelleni fog egy konténer, akkor szinte azonnal elkezdhetjük a foglalást, bebiztosítva ezzel magunkat és a munkálatokat is.
  • Sajnos többször hallottuk már, hogy a megrendelő elsőre megbízhatatlan céget választott. Nem jó méretű konténert kapott, nem a megfelelő időben, vagy éppen a szállítással akadtak gondok. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy mindenki alaposan nézzen körbe a konténer bérlés piacán, érdeklődjön a lehető legtöbb platformon, és csak azután válasszon, ha biztos a döntésében.
  • A konténerek rossz mérete külön pontot kap nálunk. Bár a megrendelő dolga kiválasztani a megfelelő méretű konténert, a cégek legnagyobb része ehhez elegendő segítséget nyújt. Nemcsak a weboldalakon találhatunk részletes leírásokat, de sok esetben személyesen, telefonon vagy e-mailben is érdeklődhetünk, ha bizonytalanok vagyunk a méreteket illetően.
  • Vannak klasszikus és lenyitható oldalfalú konténerek is, melyeket az élet más-más területén hasznosíthatunk. Míg egy otthoni kertrendezéshez elegendő lehet egy hagyományos modell, addig az építőiparban előfordulhat, hogy a lenyithatónak nagyobb hasznát vehetjük. Könnyebb felpakolni rá a sittet, az építési törmeléket, a vegyes hulladékokat
  • A konténerek lerakása magánterületen könnyedén megoldható, közterületen azonban területfoglalási engedély nélkül nem lehetséges. Felhívjuk a megrendelők figyelmét, hogy amennyiben utóbbiról van szó, úgy az engedélyeztetést a megrendelőnek szükséges elintéznie az önkormányzatnál. Az engedélyeztetés viszonylag gyorsan zajlik, de ha valaki biztosra szeretne menni, hónapokkal előre is intézkedhet.

Konténer rendelés Budapest

Cégünktől 4-8m3-ig bérelhet konténert kedvező árakon. Budapest teljes területén igénybe vehetők a szolgáltatásaink. Vállaljuk a konténerek oda-vissza szállítását, illetve azok szakszerű elhelyezését.

Válasszon Ön is minket! Ha érdeklik a konténer rendelés árak, vegye fel velünk a kapcsolatot már a mai napon!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Konténer területfoglalási engedély

Építési törmelék elszállítás

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!