Blogunk azzal a céllal jött létre, hogy segítse olvasóit, ügyfeleit a konténer rendelési folyamatban a legkevesebb hibalehetőséget hagyva. Nézzük hát a leggyakoribb hibákat annak érdekében, hogy Ön ne kövesse el őket!

Veszélyes hulladék elhelyezése a konténerbe

Szinte minden hulladékot be lehet dobni a konténereinkbe, de van néhány kivétel. Nem lehet például ragasztókat, festékeket, gyógyszereket elhelyezni. Néhány hete írtunk erről egy hosszabb cikket:

Konténer rendelés – miért nem lehet minden beledobni?

Ha bizonytalan lenne, hogy mit lehet és mit nem lehet a megrendelt konténerbe dobni, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 368-5824 telefonszámon!

Ajtók, ablakok eltorlaszolása

A nagyszerű dolog, hogy különböző méretű konténereket rendelhet egyenesen a kocsibeállójára! De van néhány dolog az elhelyezés kapcsán, amit feltétlenül át kell gondolni a rendelés előtt, hogy minden megfelelően menjen. Elég hely van a kocsibeállón, hogy a konténer mellett kiférjen autójával? Esetleg a kocsibeálló végén elhelyezve útban lesz más autósnak vagy gyalogosnak? Bármilyen ajtót vagy ablakot eltorlaszol vele? A lehajtható oldalfalú konténernek elég helye van, hogy lenyitásra kerüljön?

Konténerszállítás utáni kár

Gondoljuk végig, hogy milyen lesz az útvonal a konténer és az összegyűjtött hulladékok között. Menetközben van a frissen ültetett virágoskert? Esetleg át kell talicskázni a hosszú évek munkája utáni végre szép gyepen? Ha a gyepen keresztül kell menni, jó megoldás lehet, hogy végig leteríti fa padlólapokkal, így nem sérül alatta a fű.

Konténer a nedves talajon

Ne felejtsük el azt sem, hogy főként nyirkos időjárás esetén a föld is nedves lesz, ha erre ráhelyezik a konténert, majd nehéz hulladékokkal megpakolják, akkor ez is megsüllyedhet, nyomot hagyhat az udvaron. Ez főként az őszi és a tavaszi időjárás esetén előforduló probléma. Érdemes kiemelni azt is, hogy a konténerek szállítása nagy teherautókkal történik, amennyiben a kocsibeállón végig kell hajtani a konténer lehelyezéséhez, a burkolat megsüllyedhet. Ha fennáll ennek a veszélye, gondolja át, hogy milyen más helyre lehetne letenni konténerünket, hogy ne érje Önt semmilyen kár!

Ha ez problémát jelenthet Önnél, egyeztessen kollégánkkal telefonon, mindig van 1-2 trükkünk, hogy miként lehet a legjobban megoldani a konténerbérlést!

Konténer rendelés nem a saját területünkre

Jellemző lehet itt, hogy közterületre kell elhelyezni a konténert Budapest belvárosi rendelés esetén. A témában már több cikket is írtunk:

Konténer rendelése saját területre, vagy közterületre

Területfoglalási engedély konténer lehelyezéséhez

Az idő vagy a konténer méretének rossz becslése

Ha rosszul becsli meg, hogy mennyi időre lesz szüksége a feladat elvégzéséhez, akkor elképzelhető, hogy kapkodás lesz a munkából, vagy éppen még egy konténert kell rendelnie, ha alábecsülte a hulladék mennyiségét. Ahhoz, hogy elkerülje ezeket, gondosan tervezze meg előre a munkát!

 

Amennyiben konténerszállításra van szüksége, hívjon minket a +36 70 368-5824 telefonszámon!

Árainkról a következő linken tájékozódhat: KONTÉNER ÁRAK BUDAPESTEN

konténer rendelés előtti hasznos tudnivalókat a következő linken találja: KONTÉNER RENDELÉS ELŐTT

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!