Sokféle fogadalmat teszünk szilveszter éjjelén, többek között azt, hogy most már tényleg rendet rakunk az otthonunkban és a ház körül is. Az új év pedig remek lehetőségeket tartogat erre, csak igyekezzünk betartani az óévben tett eskünket! Cégünk minden segítséget megad ehhez a konténer szállítás segítségével a régi és az új megbízóknak egyaránt.

Hulladéktípusok a konténer szállítás esetén

Lassan 30 éve foglalkozunk különböző hulladékok szakszerű elszállításával. A hosszú évek alatt sokat tapasztaltunk, éppen ezért bátran kijelenthetjük, hogy minden eshetőségre fel vagyunk készülve. Elfuvarozzuk mind a magánszemélyek, mind pedig a cégek építési törmelékeit (a betont vagy a sittet), az ömlesztett anyagokat (sóder, homok, föld), a vegyes hulladékot, például a régi használati tárgyakat és a bútorokat, a könyveket, és a nem veszélyesnek minősülő lomokat (úgy, mint textilek, ruhaneműk, szőnyegek) is.

Konténer méretek

A régi ügyfeleink már tudják, milyen típusú konténereket bérelhetnek tőlünk. Az újak pedig jó, ha tisztába kerülnek az alábbiakkal: cégünktől 4-8 m3-es hagyományos kialakítású és lenyitható oldalfalú konténerek is kölcsönözhetők, méghozzá megfizethető áron. Budapest teljes területén vállaljuk a konténer szállítás feladatát.

Áraink kerületenként eltérnek, ugyanis a megtett kilométereket is figyelembe vesszük az árajánlat elkészítésekor. Így tehát, ha Ön számára a közeljövőben szükséges a konténer rendelés, és pl. a legkisebb, azaz a 4 m3-es tárolót bérelné ki, azt már 26.000 Ft-tól megteheti. A legnagyobb tárolónkhoz is hozzájuthat akár már 40.000 Ft-tól. Kérjük, hogy minden esetben kérjen személyre szabott ajánlatot, és kollégáink pontosítani fogják a szolgáltatásaink díját!

A konténer szállítás esetén az árajánlathoz szükséges tudnunk:

  • a fuvarozni kívánt hulladék típusát. Nem mindegy ugyanis, hogy építési törmelékeket (sittszállítás) kell a-ból b-be szállítanunk vagy vegyes hulladékokról lesz szó.
  • azt, hogy milyen időintervallumot ölel majd fel a kölcsönzés. Nálunk lehetőség van egy vagy akár több napra is kisebb és nagyobb tárolót is bérelni.
  • a kiszállítás pontos helyét. Kérjük, ügyeljen a címadásnál, hogy a kalkulációban ne eshessen semmilyen hiba (számítanak a kilométerek)!
  • a területre vonatkozó minden adatot. Úgy, mint: magánterület vagy közterület, a megközelíthetőség, a talaj minősége (jó, elfogadható vagy rossz).
  • a számlázáshoz szükséges alap adatokat is: készpénzzel vagy utalással szeretné majd rendezni a számlát?

Ha minket választ, akkor az olcsó konténer árak mellett minőségi munkát is kap.
Ne habozzon felkeresni minket az elérhetőségeink egyikén!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Konténer pakolás

Vegyes hulladék konténer

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!