Évente egyszer vagy akár többször – ebben az esetben mindenképpen érdemes a konténer bérlés lehetőségével élni- is előfordulhat, hogy szükségünk van az összegyűlt lomok, a hagyatékok vagy az építési törmelékek elszállítására. Ahhoz azonban, hogy ezek megfelelő helyre kerüljenek, néhány szabályt be kell tartanunk.

Lomtalanítás

Általánosságban elmondható, hogy hazánkban évente egyszer van lehetőség arra, hogy a háztartásunkban feleslegessé vált hulladékoktól megszabaduljunk. A lomtalanítás mindig előre meghatározott időpontban történik, melyet az önkormányzatok határoznak meg. Olyan esetek is előfordulhatnak, hogy a lomtalanítást nekünk magunknak kell igényelnünk, és jelezni ezt az illetékes szervek felé. Lomtalanításkor kizárólag nagydarabos hulladékokat helyezhetünk el a kijelölt területeken. Pl. bútorokat, szőnyegeket stb. Amiket tilos kihelyeznünk: kommunális hulladékokat, sittet, műanyagot és fémet, veszélyes hulladékot.

Konténer bérlés

A konténer rendelés a lomtalanítással szemben többféle hulladék elhelyezését is lehetővé teszi, természetesen felügyelt körülmények között. Ráadásul a konténer bérlés esetén mi magunk határozhatjuk meg a szemét elszállításának időpontját. Egy konténerbe többféle hulladékot is elhelyezhetünk, például építési törmelékeket, bútorokat, papírhulladékokat, textíliákat, zöldhulladékokat stb. A vegyes hulladék elszállítása sem akadály, ha azt előre jelezzük a cégnek, akitől a konténert béreljük. Tilos a konténerbe dobni elektronikai hulladékokat, gyógyszereket, festékeket és oldószereket.

A felsoroltak figyelembevételével mindenki könnyedén eldöntheti, hogy milyen formában szeretne megszabadulni a feleslegessé vált holmijától.

A konténer rendelés menete cégünknél

Igyekszünk leegyszerűsíteni a konténer rendelés folyamatát, éppen ezért lehetőség van online és telefonon is a foglalásra. Nincs másra szükség, mint olyan alapadatokra, mint a megrendelő neve, a címe, a bérlés időpontja, a konténer mérete (4-8 m3-es), és hogy milyen típusú hulladék szállításáról lesz szó.

Kizárólag Budapesten vállaljuk a hagyományos és a lenyitható konténerek oda-vissza szállítását és elhelyezését. Áraink kerületenként eltérhetnek. Nagyban befolyásolja a díjszabásainkat az, hogy milyen méretű konténer bérléséről lesz szó, mennyi időre, ill. hogy milyen típusú hulladékot kell majd elszállítani.

Fontos elmondanunk továbbá, ha a megrendelő közterületre kívánja elhelyezni a konténert, akkor mindenképpen szükséges lesz a területfoglalási engedély is ehhez, amit a kerületi önkormányzatnál szerezhet be. Erről nem szabad megfeledkezni, mert csak így kerülhető el a büntetés.

Úgy érzi, nem tud várni a következő lomtalanításig? Egészen más típusú hulladékot kellene elvinni, mint amire egy lomtalanítás során lehetősége van?

Nálunk kedvező konténer árak várják. Keressen minket a részletekért!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Olcsó konténer rendelés

Törmelék elszállítás

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!