Ilyenkor sokan az otthonuk modernizálását, a kertjük összerendezését vagy a garázsuk rendbetételét tervezik. Talán még azoknak is új ötletük támad ez ügyben, akik egyébként nem is akartak mostanában felújításba fogni.

Ha Önnek már egy komplett forgatókönyv van a fejében ezzel kapcsolatban, akkor kezdje el az intézkedést ma!

Legyen szó tapétázásról, festésről, parkettázásról vagy egyéb burkolatok cseréjéről, új nyílászárók beszereléséről, a konténeres sittszállítás biztosan szükséges lesz. Elsősorban azért, mert az ilyen folyamatoknál keletkezett hulladékokat nem szabad elhelyezni a kommunális szeméttárolóban, és a lomtalanításnál sem tehető ki ezek nagy része. Másodsorban a hulladékudvarokban sem biztos, hogy átveszik Öntől a lomokat. Ilyenkor jön jól, ha hulladék konténert bérel akár egy napra vagy szükség szerint hosszabb távra is.

Fogyóeszközök a sittes konténerben

A felújítás azon túl, hogy porral, kosszal, rumlival és sok vesződséggel jár, egyéb dolgokat is követel. Vannak olyan eszközök, amik bizony megsínylik a konyha renoválását, a kert átépítését vagy a garázs kibővítését.

Ha a konténer rendelés mellett dönt a felújítás esetén, akkor a sérült eszközöket sem kell hosszú hónapokig vagy akár évekig tárolnia. Gondolunk itt a takarófóliákra, a különböző maszkoló- és ragasztószalagokra, a műanyag tárolókra, vödrökre is. Dobja bele mindet bátran a sittkonténerbe!

Felújítás konténer bérlés nélkül

Ahogyan sok más esetben, úgy a felújítás során sem kötelező sittkonténert bérelni. Viszont mielőtt így döntene, mindenképpen gondolja át, hol fogja tárolni a felújításból származó hulladékokat, vagy éppenséggel hogyan, mivel, és hova tudja azokat elszállítani! Ha mindenre talált már megoldást, és úgy érzi, önerőből is megtudja oldani, akkor semmi akadálya.

Ha mégis segítséget igényelne, és számít Önnek a pontosság meg a gyorsaság, akkor érdeklődjön konténer rendeléssel kapcsolatosan, vagy nézzek meg árainkat: KONTÉNER RENDELÉS ÁRAK

Konténer rendelés Budapest

Cégünk kizárólag Budapest kerületeiben vállal sittszállítást, és vegyes hulladékszállítást. Vidéki helyszíneken nem áll módunkban megjelenni. 4-8m3-es konténereink akár már 26.000 Ft-tól bérelhetők egy napra, és hosszabb időre is. Nagyobb tételű megrendelés esetén mennyiségi kedvezményt is tudunk biztosítani, és állandó megrendelőinkről sem feledkezünk meg.

Kollégáink örömmel segítenek a megfelelő méretű konténer kiválasztásában. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Otthonra bérelne egy-egy konténert vagy ipari környezetben használnak egyszerre akár többet is? Gondoljon ránk, és kérjen ingyenes ajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!

ELÉRHETŐSÉGÜNK
E-mail cím: sittkonteneres@gmail.com
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Sittszállítás, sittes konténer rendelés, építési törmelék szállítás
Konténer rendelés – ellenőrző lista

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!