Többféle oka is lehet annak, hogy most éppen Ön is a konténer rendelés lehetőségén töri a fejét. Költözik, felújít vagy építkezik, őszi nagytakarítást csinálna, vagy egy hozzátartozójának a hagyatékát szeretné elszállítani. Legyen szó bármelyikről, hozzánk már ma fordulhat segítségért. Budapest egész területén adunk bérbe 4-8 m3-es konténereket.

Területfoglalási engedély

Ha magánterületre rendelünk a 4-8 m3-es konténerekből, akkor máris spórolhatunk, hiszen ehhez semmilyen engedélyt nem szükséges beszereznünk. Ellenben, ha például a belvárosban lakunk Budapesten, és csak közterületen tudjuk letetetni a konténert, akkor minimális papírmunkával és költséggel számolnunk szükséges. Először is jelentenünk kell az önkormányzatnál a konténer elhelyezési szándékunkat, azt engedélyeztetnünk kell, és ott helyben megtudhatjuk azt is, hogy ez milyen illetéket, ill. költségeket hoz majd magával.

Konténer rendelés árak

Cégünk 4-8 m3-es konténerek szállítását vállalja Budapest teljes területén. Minden kerületbe megvan a behajtási engedélyünk, emiatt ne fájjon a feje! 4 m3-es tárolóinkat már 26.000 Ft-tól kiberélhetik az arra érdeklődők, 8 m3-es konténereinkhez pedig már 40.000 Ft-tól hozzáférhetnek. A megtett kilométerek is számítanak, éppen ezért fordulhat elő az, hogy pl. a X. kerületbe olcsóbban tudjuk szállítani a konténereket, mint a budai oldalra, a II. kerületbe.

Kérjük, ha pontos árajánlatra van szüksége a konténer rendelés esetén, akkor keressen fel minket az elérhetőségeinken!

A hulladék konténer rendelés menete

  • Felvesszük az Ön személyes adatait (a nevét, a címét és a telefonszámát).
  • Megbeszéljük, hogy magánterületi lesz-e a konténer elhelyezés vagy közterületi.
  • Átbeszéljük továbbá a lehetséges időpontokat is a szállítás kapcsán.
  • Kiválasztjuk a megfelelő méretű konténert. Ez eredendően a megrendelő feladata, de szívesen segítünk, ha bárki elbizonytalanodna.
  • Megvitatjuk azt is, hogy milyen típusú hulladékok szállításáról lesz szó (pl. sittszállítás vagy vegyes konténer rendelés).
  • Ha a megrendelőnek befogadónyilatkozatra is szüksége van, akkor természetesen megkapja. Viszont kérjük, hogy erről mindenképpen beszéljünk már a megrendeléskor!
  • Végül, de nem utolsósorban kitérünk az anyagiakra is (fizetés, a számlázás menete stb.).

Kíváncsi lett, hogy milyen konténer bérlés árak mellett dolgozunk? Kérjen személyre szabott árajánlatot a kollégáinktól! Várjuk a megkeresését e-mailben vagy telefonon!

Ha úgy Önnek egyszerűbb, akkor a weboldalunkon lévő űrlap beküldésével is kérhet ajánlatot.

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobil: +36/70-368-58-24

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

A 4m3, 5m3, 6m3, 8m3-es konténer rendelés

Építési törmelék konténer

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!