Hamarosan itt a tavaszi enyhe időjárás, egyre többször lesz jó idő és mindenkinek megjön a kedve a tavaszi munkálatok megkezdéséhez. Lehet ez kertrendezés, vagy kisebb átalakítás, udvar átalakítás, lomtalanítás, megkezdődik egy hulladéktermelési, összegyűjtési folyamat, aminek elszállításához szükséges a konténer bérlés.  Miért fontos ez?

Mikor érdemes konténert bérelni?

Ahogy beköszönt a tavasz az egyre többen kezdünk hozzá a lomtalanításhoz, lakás vagy ház felújításokhoz, udvar átalakításhoz, kertrendezéshez, hiszen a nyár érkezésére akár már minden kész is lehet és nincs más teendő csak élvezni munkánk gyümölcsét. Kerti munkálatok során rengeteg hulladék halmozódhat fel. Lehet ez akár őszről megmaradt lombhulladék, fűszellőztetésből származó gyephulladék, vagy lemetszett ágak sokasága, murva, homok és sok egyéb. Felújítások alkalmával is nagyon sok törmelék, keletkezik, aminek elszállítása nem könnyű feladat, eltűntetéséhez a legjobb megoldás a sittszállítás. A konténeres szemétszállítás sokban megkönnyítheti dolgunkat, nem csak a sitt elszállítására, hanem vegyes hulladék konténer esetén akár a zöldhulladék eltűntetésére is remek, költséghatékony megoldás lehet. Vegyes konténer rendelés esetén kerülhet a konténerbe, fű, homok, ágak, falevél vagy akár murva is.

Konténer bérlés építkezésekhez is

Ebben az időszakban sok helyen kezdődnek építkezések, olyan területeken pedig ahol régi épület elbontására van szükség, elengedhetetlen a konténeres sittszállítás igénybevétele. Gyorsan és könnyen megszabadulhat az építési és bontási hulladékoktól nagyobb konténereink segítségével, amiből léteznek lenyitható változatúak is, melyekkel még könnyebbé válik pakolás és az építési törmelék szállítás.

Konténer bérlés Budapest

Konténereinket a főváros egész területén igénybe tudja venni sittszállítás és vegyes hulladék elszállítása céljából. Konténer bérlés 4-8 m3-es méretben lehetséges, nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot. Amennyiben közterületre szeretne konténert rendelni, úgy területfoglalási engedélyre lesz szükség, amit a megrendelőnek személyesen kell intéznie a helyileg illetékes önkormányzatnál.

A konténer bérlés ára

Konténer szállítás rejtett költségek nélkül! Ha a hulladék konténert bérlést nálunk veszi igénybe, biztos lehet benne, hogy semmilyen plusz költséget nem fogunk számlájára írni. Érdemes azonban tudni, hogy nálunk a konténer rendelés ára egyedi, hiszen számít a konténer mérete, a megtett kilométerek mennyisége, illetve az is, hogy vegyes hulladék konténer szükséges vagy konténeres sittszállítás. Amennyiben szeretne konténert rendelni, kérjük keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, ahol pontos árat tudunk önnek kalkulálni.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: + 36 70 368-5824

E-mail: m.pal@interbridge-trade.hu

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Konténer pakolás

Vegyes konténerbe mit lehet tenni

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!