A konténer rendelés az őszi és a téli hónapokban is szükséges lehet, különösen akkor, ha nagyobb mennyiségű zöldhulladékot szeretnék elszállítani. Összeírtuk, hogy milyen esetekben érdemes cégünkhöz fordulni konténer bérlésért.

Lakossági és ipari célú konténer rendelés

A magánszemélyek és a cégek esetében is gyakran előfordul, hogy szükségessé válik a konténer bérlés. Lassan, de biztosan megérkezik a tél, és fel kell készíteni a gyepet a hideg idő érkezésére, össze kell gyűjteni az elhullott faleveleket, ritkítani, metszeni kell a bokrokat és a fákat, és így tovább. Ezekhez a műveletekhez elengedhetetlen a vegyes konténer rendelés. Főként akkor, ha hatalmas mennyiségű zöldhulladékról van szó, és ha nem akarunk túl sokat bajlódni a zöldhulladék ide-oda pakolgatásával, ill. kerülgetésével.

Miben tudunk Önnek segíteni? Ha virágoskertje vagy gyümölcsöse van otthon, amit szeretne rendbe tenni (pl. őszi metszés vagy a kert átépítése, esetleg kibővítése), és alaposan felkészíteni a télre, akkor állunk rendelkezésére. Cégünktől 4-8 m3-es konténereket bérelhet a különböző zöldhulladékok és a vegyes hulladék szállítás feladatára.

Ugyanez igaz a társasházakra, ahol a közös zöld területek rendbetételéről lehet szó, de ugyanúgy szükséges lehet a konténer bérlés óvodákban, iskolákban, önkormányzatoknál vagy kórházak esetében, és minden egyéb olyan cégnél, ahol folyamatosan nagy mennyiségű zöldhulladékkal kell számolni.

Konténer rendelés Budapest

Cégünk a főváros minden kerületében rendelkezésre áll vegyes konténer rendelés és sittszállítás esetén. Vidéki helyszínekre nem áll módunkban konténert szállítani. Kérjük, hogy amennyiben nem Budapesten vagy Budapestről szállítana, úgy mindenképpen érdeklődjön a fuvarozás részleteiről!

4-8 m3-es konténerek állnak ügyfeleink rendelkezésére. Ezek között klasszikus és lenyitható oldalfalú konténerek is helyet kapnak. Utóbbiakkal a fel és a lepakolás gyorsabb lehet, hiszen könnyebben hozzá lehet férni a platóhoz, és egyszerűbb a hulladékok elrendezése is. /Ha rendezetten pakoljuk fel a konténert, akkor kisebb méretű konténer is elegendő lehet./ A zöldhulladékon kívül szállítunk még építési törmelékeket, bútorokat, műanyagot, földet, homokot, üveget stb. Többféle területen is számíthatnak ránk a megrendelőink.

Ha Ön pontosan tudja, milyen mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, és azt is, hogy milyen fajta hulladékról lenne szó, akkor forduljon hozzánk már most! Kollégáinktól gyors és precíz árajánlatot kap a konténer szállítás témájában.

Keressen minket az itt feltüntetett elérhetőségek valamelyikén! Az üzeneteket és a hívásokat hétköznap, munkaidőben tudjuk fogadni. Ha éppen nem ér el minket, kérjük, legyen türelemmel, mindenképpen keresni fogjuk!

Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Konténer pakolás

Építési törmelék konténer

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!