Bizonyos időközönként minden háztartásban felhalmozódnak olyan holmik, amiket már nem használnak, tönkre mennek, elhasználódnak. Sok dolog van félretéve, hogy valamire még jó lesz, de igazából nem használják már semmire. Mit lehet tenni ezekkel? Mutatjuk azt is, hogy miként lehet segítségére a munka során a konténer rendelés.

Szervezett lomtalanítások

Az önkormányzatok szinte minden évben szerveznek lomtalanítást, amikor a kiselejtezett holmikat ki lehet helyezni, és elszállítják őket. Ez a kezdeményezés nagyon népszerű, de nem lehet akármit kihelyezni, például az elromlott elektronikus berendezéseket, amik balesetveszélyesek lehetnek. Ha nincs ideje a lomtalanítás időszakában selejtezni az otthoni dolgokat, de szeretne megszabadulni sok mindentől, ami már csak a helyet foglalja, akkor a megoldás a konténer rendelés az Önnek megfelelő időpontban.

Mennyi lomhulladék keletkezik a lomtalanítás során?

A hulladék mennyiségét számos tényező befolyásolhatja. Sokat számít, hogy ki mennyire halmozó típus, az évek során sok mindent félre tesz, vagy igyekszik azonnal megszabadulni a nem használt dolgoktól. Attól is függ, hogy mekkora lakásban, házban él, mennyi hely áll rendelkezésre, ugyanis sokkal könnyebb a pincében, garázsban halmozni, mint egy kisebb lakásban. Illetve az is sokat számít, hogy mennyi időnként szelektálnak. Sokan évente, kétévente lomtalanítanak, de vannak, akik csak 5-10 évente. Természetesen, ahol kevesebbet szelektálnak és inkább halmoznak, azok a lomtalanítás során sokkal nagyobb mennyiségű lomot helyeznek a konténerbe. A jó hír, hogy nálunk lehetőségük van több fajta konténer közül is választani, 4,5,6 és 8m3-es nagyságú sittes konténer és vegyes hulladék konténer elérhető, hagyományos és lehajtható falú változatban is.

Konténer rendelés – mit lehet és mi tilos?

A lomtalanítás során a konténer belsejébe helyezhetőek bútorok, mint a kanapé, asztal, szék, konyhabútorok lapjára szedve, matracok, ruhák, szövetek. Elhelyezhetőek továbbá konyhai eszközök, mint lábasok, fazekak, illetve üvegek, kartonok, műanyag holmik. Fontos, hogy a konténerbe semmiképp ne kerüljenek veszélyes anyagok, tisztítószerek, azbeszt, pala, olajjal szennyezett dolgok, akkumulátorok stb. A veszélyes hulladékokat minden esetben külön kell kezelni.

Konténer rendelés Budapest

Ha szeretné profikra bízni a hulladék elszállítást, válasszon minket. A konténer bérlés lehetőségét a főváros egész területén biztosítani tudjuk, a külső kerületekben is. Keressen minket bizalommal, mi felmérjük, hogy mire van szüksége, és az Önnek legmegfelelőbb konténert ajánljuk. Amennyiben pedig csak a könnyű hulladékokat szeretné elszállíttatni, arra is van megoldásunk, a multiliftes konténer bérlés.

Keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24

 

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!