A sittszállítás alapvetően egyszerűen és gyorsan lezajlódhat. Ehhez nincs is másra szükség, mint betartani a szállításhoz köthető szabályokat. Ezeket szedtük össze jelenlegi cikkünkben, hogy Ön is biztonsággal és zökkenőmentesen bérelhessen, pakolhasson.

Sittszállítás, vegyes konténer rendelés

  1. Ha magánterületen kívánjuk elhelyezni a konténert, akkor könnyű dolgunk van. Ha azonban közterületre kérjük az elhelyezést, mindenképpen engedélyre lesz szükség. Engedély nélkül ugyanis nemcsak feljelentésre számíthatunk, hanem büntetésre is. Mindenképpen nézzünk utána, hogyan és milyen módon kérhetjük ki a közeli hatósági szervezetnél a kihelyezéshez kellő papírokat!

Területfoglalási engedély

  1. Ha nem szánunk elegendő időt az előzetes becslésekre, azaz nagyobb mennyiségű hulladékot kellene elszállítani, mint ami belefér a konténerbe, akkor sem szabad túlpakolni a tárolót. Ellenkező esetben plusz munkát csinálunk magunknak, ugyanis a szállítással foglalkozó cég nem fogja elvinni a túlpakolt konténert. Kerüljük az ilyen helyzeteket, és inkább kérjünk egy picivel nagyobb konténert vagy béreljük több napra!
  2. A konténeres sittszállítás csak biztonsággal végezhető. Célszerű odafigyelni arra, hogy ne helyezzünk szóródó anyagokat a konténerre vagy ha mégis, akkor próbáljuk meg inkább a konténer aljába helyezni, illetve gondoskodjunk azok letakarásáról, hogy mindig biztonságos legyen a szállítás. Fontos, hogy mind a sofőr, mind a többi közúton közlekedő ember utazása veszélytelen legyen.
  3. Kerüljük a veszélyes hulladékok konténerre történő felpakolását! A veszélyes hulladékokat ugyanis csak a kijelölt gyűjtőpontokon és a szeméttárolókban tudjuk leadni, a konténerekre felrakodni szigorúan tilos (pl. elektronikai hulladékok, akksik és elemek, használt olaj stb.). Amennyiben szilárd veszélyes hulladék szállításra van szüksége, kérjük keressen elérhetőségeink egyikén a részletekkel kapcsolatosan.
  4. Csak olyan anyagokat pakoljunk a konténerre, amit előre jeleztünk a bérbeadónak! Ha építési, bontási törmelékekre béreltünk, semmiképp se helyezzünk el a tárolóban vegyes hulladékot vagy zöldhulladékot! A vegyes konténer rendelés is cégünk szolgáltatásai közé tartozik, erre is lehetőség van. Ezekről és a szállítás feltételeiről előre lehet érdeklődni a szolgáltatónál.

Konténer rendelés árak

Cégünk csak a főváros kerületeiben vállalja az építési törmelékek, a lomhulladékok, az egyéb nem veszélyes hulladékok és a különböző ömlesztett anyagok szállítását. Vidéki helyszínekre nem tudunk kiszállni. Díjszabásainkat minden esetben a szállítandó anyagok összetétele, a bérelni kívánt konténer mérete és a helyszín határozza meg. Kerületenként eltérő árakkal találkozhatnak a megrendelőink.

Kérjük, hogy amennyiben Ön is igénybe venné konténer szállítás szolgáltatásunkat, úgy előre érdeklődjön a konténer rendelés árak kapcsán az elérhetőségeinken!


Elérhetőségeink
E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Telefonszám: +36/70-368-58-24

Olvassa el régebbi bejegyzéseinket is:

Építési törmelék konténer

Vegyes konténer árak

 

Konténer rendelésért hívjon! +36 70 368-5824

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Hívjon most!